A vízitúrák hagyománya – a nagy túrák

A legendás Tisza-túrák hangulatát élhetjük újra a Vízivándor program nagy túráin. A hagyományos táborokhoz képest számos előnnyel rendelkeznek ezek a vízitúrák, így jó szívvel ajánljuk őket a kisebb létszámú vagy épp a vízitúra táborozással még csak ismerkedő csoportok számára. A Dunakanyarban és az Alsó-Dunán szervezett táborok idején Vízivándor teljes csapata erre az egy hétre koncentrál, […]

A vízitúrák hagyománya – a nagy túrák

A legendás Tisza-túrák hangulatát élhetjük újra a Vízivándor program nagy túráin. A hagyományos táborokhoz képest számos előnnyel rendelkeznek ezek a vízitúrák, így jó szívvel ajánljuk őket a kisebb létszámú vagy épp a vízitúra táborozással még csak ismerkedő csoportok számára. A Dunakanyarban és az Alsó-Dunán szervezett táborok idején Vízivándor teljes csapata erre az egy hétre koncentrál, a csoportokat végig több túravezető kíséri, a logisztikáról is a szervezőcsapat gondoskodik.

Akik épp lecsúsztak a betelt időpontokról vagy nincs meg a minimum létszám amivel a többi Vízivándor túrára jelentkezni lehet, a Dunakanyarban és az Alsó-Dunán szervezett táborokra akkor is jöhetnek. A túra teljes ideje alatt vízimentő szolgálat biztosítja a csapatot vízen és a szárazföldön. A kenukban ülő szakképzet túravezetőkön kívül még 8  motorcsónak is kiséri a csapatot, így . A nagyobb létszámnak köszönhetően könnyebben szerveződnek az alternatív programok, mint a tollas, röplapda, foci, SUP-evezés, és a tábortűz körül is nagyobb a hangulat!

A Vízvándor nagy túráit azoknak is ajánljuk, akik még kezdő vízitúrázók, mert kiemel biztosítást kapnak a túra teljes ideje alatt. Aki túl kis vagy túl nagy létszámú csoporttal jelentkeznének a Vízivándor táborokra, azok számára is ideális ez a választás, hiszen nincs minimum és maximum korlát. A nagy létszámú túrák kiváló szabadidős események azoknak, akik szeretnek új embereket megismerni, illetve azoknak akik szeretik a fesztivál hangulatú túrákat!

A Dunakanyarban és az Alsó-Dunán szervezett táborokra még lehet jelentkezni!