Egyéni jelentkezésű túrák

 Egyéni jelentkezésű túráink sajátossága, hogy a felső tagozatos és középiskolás diákok egyénileg tudnak jelentkezni!

 

Egyéni jelentkezésű túrák kizárólag a lentebb feltüntetett helyszíneken, az ott meghatározott időpontokban kerülnek megtartásra. Jelentkezni az adott útvonal alatt található JELENTKEZÉS gomb megnyomását követően megjelenő google form kitöltésével van lehetőség. A turnusok indulásához a minimális csoportlétszám a Körösökön 15 fő, Tisza-tó és Dunakanyar útvonalnál 20 fő. Túráinkhoz stabil és biztonságos túrakenukat, evezőket, mentőmellényt és képzet vízitúravetőket biztosítunk.

Kitöltendő formanyomtatványok:

2021-VíziVándor-EÜ-lapok

2021-VíziVándor-EÜ-COVID-nyilatkozat

Vízivándor túra a Körösökön

Időpont: 2021.06.25-2021.07.01.

Útvonal:Békés – Köröstarcsa – Gyomaendrőd – Szarvas

A Körösök vidéke szinte teljesen megőrizte természetközeli állapotát, így igen emlékezetes vadonbéli élményeket szerezhetnek itt a diákok.

Részletek

Jelentkezés

 

Tisza-tó túra

Időpont: 2021.07.02-2021.07.08.

Útvonal:Tiszafüred – Tiszavalk – Poroszló

Nagyon kedvelt vízfelület a VíziVándorok közt a Tisza-tó, 2021-ben ezt az útvonalat egy újabb megállóval is bővítettük. Az ideérkező csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

Részletek

Jelentkezés

 

Dunakanyar túra

Időtartam: 2021.08.02-2021.08.08.

Útvonal:Esztergom – Dömös – Szentendre – Budapest

Magyarország egyik legszebb természeti tája a Dunakanyar, ezt a gyönyörű vidéket fedezi fel Esztergomtól a Római-partig tartó túránk. Az ideérkező csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

Részletek

Jelentkezés

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning