Élmények a Vízivándor táborban – Paks-Baja

A Vízivándor táborok a nyár legjobb programjai – kenuzás, tábortűz, játékok, jó hangulat. A Duna ősi vízi útját most a legfiatalabb kalandorok fedezték fel, ennek élményeiből kínálunk ízelítőt. A Vízivándor táborok egyik legjobb helyszíne a Baja, Kalocsa és Paks környékét bejáró útvonal. Itt nem csak a hatalmas folyót kísérő vadon, a Gemenci-erdő titkait ismerhetik meg a vándortáborozók, […]

Élmények a Vízivándor táborban – Paks-Baja

A Vízivándor táborok a nyár legjobb programjai – kenuzás, tábortűz, játékok, jó hangulat. A Duna ősi vízi útját most a legfiatalabb kalandorok fedezték fel, ennek élményeiből kínálunk ízelítőt.

Vízivándor táborok egyik legjobb helyszíne a Baja, Kalocsa és Paks környékét bejáró útvonal. Itt nem csak a hatalmas folyót kísérő vadon, a Gemenci-erdő titkait ismerhetik meg a vándortáborozók, de az evezésen kívül tartalmas sportprogramokon is részt vehetnek.

A természet szeretete nem velünk született tulajdonság – sok pozitív és meghatározó élmény kell ahhoz, hogy az új generációk megtapasztalják, milyen értéket jelent környezetük, s felelősséget érezzenek iránta. A Vízivándor táborok kiváló lehetőséget nyújtanak az ilyen élmények összegyűjtésére. A Várkerti Általános Iskola tanulói is emlékezetes hetet töltöttek a Dunán, Dobos Tamás felvételei hűen visszaadják a hangulatot: