Felső-Tisza Vízivándor túra

A vadregényes Felső-Tiszán szervezett túrán Tiszabecs az első megálló. A megérkezés után, a sátrak elfoglalását követően a csapat délután megismerkedik a túraeszközökkel, amelyeket vízen is kipróbálnak. Napközben vízitúrázás, esténként tábori program várja őket. A Túr folyó természetes fürdőhelyeinek és vadregényes környezetének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek. A táborok június 17 től indulnak. 1-3. nap: […]

Felső-Tisza Vízivándor túra

A vadregényes Felső-Tiszán szervezett túrán Tiszabecs az első megálló. A megérkezés után, a sátrak elfoglalását követően a csapat délután megismerkedik a túraeszközökkel, amelyeket vízen is kipróbálnak. Napközben vízitúrázás, esténként tábori program várja őket. A Túr folyó természetes fürdőhelyeinek és vadregényes környezetének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek.

A táborok június 17 től indulnak.

1-3. nap:

A táborba megérkezés után megismerkedünk a környékkel és a kenuzás alapjaival. A  táborba visszaérve lehetőség van strandröplabdázni, tollasozni, illetve a gyerekek birtokba vehetik a focipályát is, hogy felkészülhessenek az következő napok “megmérettetéseire”.

4. nap:

Reggeli után indulhat a túra Szatmárcsekére. A csomagokat gépjármű szállítja. Érkezés után a helyszínen levezetésképp lehetőség van focizni vagy tollasozni. Akik a kulturális programokat kedvelik, azoknak a közeli hajós fejfás temető és a Kölcsey emlékmű nyújthat érdekes kikapcsolódást. 

5.nap:

A harmadik nap reggelén Szatmárcsekén, a vízre szállást követően az úti cél Tivadar. Itt egy izgalmas lecsófőző versenyen vehetnek részt a gyerekek, ahol a legjobbakat oklevéllel jutalmazzuk. A legfőbb díj azonban természetesen a finom lecsó lesz.

6. nap:

Az utolsó napon a célpont, és egyben az egész túra végállomása Vásárosnamény. A végére hagytuk a legizgalmasabb programokat, a vízibanánozást motorcsónakkal és ha még ez sem lenne elég élmény, lehetősége van a csoportnak , hogy megszervezzék a helyi aquapark meglátogatását. Egy biztos: ezt nem érdemes kihagyni!

7.nap:

Hazautazás

Útvonal