A nyár legjobb programjának ígérkezik a Vízivándor tábor, de néha gondot okoz a helyszín megközelítése. Ebben próbálunk segíteni szervezett csoportjainknak azzal, hogy jó szívvel ajánljuk buszos partnerünket. Az RCS busz 1998-ban alakult családi vállalkozásként. Sportegyesületi háttér szolgáltatásként vízi- és kerékpártúrákat szerveztek, végezték a szállítási feladatokat. Az igényekhez igazodva folyamatosan bővítették járműparkunkat autóbuszokkal, hajó- és kerékpárszállításra alkalmas trélerekkel. Szolgáltatásaik közé tartozik az alkalmi vagy rendszeres gyermekszállítás, osztálykirándulások szervezése, sportegyesületek utaztatása, vízitúrák és kerékpártúrák szervezése és azok kísérése busszal és utánfutóval

A busz bérléshez igény esetén utánfutót biztosítanak, melyen és melyben a személyszállítás során kényelmesen elhelyezhetők a csomagok, sílécek, kerékpárok, kenuk és hajók.

A személyszállításra használt autóbuszaik minden ülése rendelkezik biztonsági övvel, ezért gyermekek biztonságos szállítását is biztosítani tudják.

Árlistájukat itt találod: ::::Árlista::::

Weboldalnk: www.rcsbusz.hu

Kontakt: 06302577457