Oktatás

Tedd le az alapokat online, tanulj itt és most!

A vízitúra oldalak közül egyedülálló módon a VíziVándor csapata olyan oktató rajzfilmeket készített számotokra, amelyekből könnyen, lazán, élménydúsan elsajátíthatjátok a túrázás, a kajak, a kenu és nem utolsósorban a vízek partján egyre népszerűbb SUP (deszkán evezés) alapjait.

Tanulj online!

Az anyagok szakmai tartalmát a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szakemberei állították össze, amely garancia, hogy megalapozott ismeret és tudás bírtokába kerültök, ha azokat egyszer vagy akár többször alaposan végignézitek. Tanuljatok! Várunk Titeket Magyarország csodálatos vízein!

Mit vigyünk magunkkal egy vízitúrára?

Kajak alapok

Kenu alapok

SUP alapok

Mit hozz magaddal?

E-learning — Tanulj online!

A VíziVándor e-learning a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Testnevelési Egyetem által közösen kifejlesztett tananyaga, amely az akkreditált pedagógus továbbképzés tematikájához igazodik.

Azok számára, akik szeretnék tovább bővíteni ismereteiket, az e-learning egy könnyen elsajátítható tudásanyagot nyújt, ami által lehetőség van arra, hogy egy átfogó képet kapjanak a vízitúrázás elméletéről.
A tananyag leendő túrakísérőknek, vízitúra vezetőknek kiváló felkészülési lehetőséget jelenthet.

VíziVándor E-learning

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning