Önálló túrák

Egyéni pályázatok, egyéni túrák

Az egyéni túra azok számára lett kitalálva, akik nem szeretik a kötöttségeket, és elég tapasztalatuk van ahhoz, hogy saját maguk szervezzenek meg egy vízitúrát. Ezt a csomagot baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk elsősorban.

Jelentkezés

Önálló szervezésű túrák

Saját szervezésű túráinkon hangsúlyt fektetünk a biztonságra, így hogy ehhez a túrához egy túravezető tanfolyamon kell részt vennie minimum egy felelős személynek a csapatból. Ez a tanfolyam csupán pár órát vesz igénybe, de adott esetben életek múlhatnak rajta.

Ők megismerik és alkalmazzák a vízitúrázáshoz, táborozáshoz szükséges normákat, szabályokat, jogszabályokat. Alkalmassá válnak a veszélyhelyzetek elkerülésére, az esetleg szükséges egészségügyi tennivalók kiválasztására és megvalósítására. Szakszerűen használni tudja a vízitúra során a vízi sporteszközöket.

További előnyökkel jár a túravezető tanfolyam elvégzése!
Azok a személyek, akik részt vesznek a tanfolyamon, napi díjazásban részesülnek a vízitúra folyamán: bruttó 15.000 Ft/nap!

Részletes információk a pályázati kiírásban találhatók.

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning