Osztálykirándulás

A VíziVándor tökéletes lehetőség pedagógusoknak és diákoknak egyaránt

A VíziVándor program nem csak a diákoknak jelent előnyöket. Célunk, hogy minél több szervezési feladat alól mentesítsük a pedagógusokat, így lehetőségük van az osztállyal közösen átélni a program nyújtotta kalandokat.

Jelentkezés

A biztonságos evezés érdekében minden csoporthoz egy képzett túravezető is csatlakozik, így a vízen tartózkodás ideje alatt átvállaljuk a felelősséget, ezzel is növelve a vállalkozó kedvet a kísérők körében. Ezen felül minden pedagógus, aki elvégezte akkreditált túravezető képzésünket, napi bruttó 15 000 Ft díjazásban részesül.

A Vízivándor program létrehozásakor a MKKSZ és Magyarország Kormánya azt tűzte ki célul, hogy a diákoknak (és családjuknak) egy elérhető árú, tartalmas vízi programot hozzon létre. Ez jó lehetőség, hogy a fiatal generációval a vízitúrázás által megismertessük Magyarország gyönyörű tájait és folyóvizeit, ezáltal pedig megerősödjön bennük a természet, és a sport szeretete.

Az osztálykirándulások időtartama: 3 nap
Túra típusa: csillagtúra

 

Bodrog

A Bodrogon szervezett tábor székhelye a színvonalas Tokaji Vízitúra Központ. Innen tesznek a táborozók vízi, gyalogos és kerékpáros túrákat. A varázslatos Bodrogzug felfedezése mellett a környék gazdag történelmi látnivalóit is végigjárja.

Az első napon megérkezünk Tokaj gazdag történelmű városába és elfoglaljuk szállásunkat a Tokaji Vízitúra Központban. A létesítményhez egy hatalmas füves terület tartozik, ahol a diákok kedvükre focizhatnak, vagy összemérhetik erejüket a szabadtéri kondipályán. A Vízitúra Központ stégjéről indulva már az első nap megismerkedhetnek a kenuzás alapvető technikáival, melyeket a következő napokban használni fognak. Ha a csapat időben érkezik, akkor még a mai, nap, egy rövid bemelegítő túra keretében felkeressük Bodrogzugot, amely a Tisza és a Bodrog folyók összefolyása közti ligeterdős terület.

Másnap a Sárospataki vár látogatása szerepel a első helyen a mai programlistán. Érdemes tudni róla, hogy egyike azon kevés magyar váraknak, amely jó állapotában fennmaradt az utókor számára. A Bodrogon evezünk majd több pihenő után érkezünk meg Sárospatakra, ahol a történelmi hagyományok és a múlt érdekességeinek megismerése után a vár felfedezésére indulunk. A vállalkozó szellemű csapatok akár látogatást tehetnek Magyarország egyik legszebb tengerszeménél (Megyer-hegyi tengerszem) amely a közelben található. A nap végén a célállomás ismét a tokaji szállás, ahová a már megismert útvonalon tekerünk vissza, itt strandröplabda, tollas és foci, majd vacsora és pihenés várja a gyerekeket.

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning