Pedagógus továbbképzés Esztergomban

A Vízivándor táborok nem csak a diákoknak kínálnak kiváló szabadidő-eltöltési lehetőséget – a kísérő tanárok számára tartott továbbképzés is a program részét képezi. Az idei első tanfolyam Esztergomban zajlott, ahol a tanárok megismerkedhettek a vízitúrázás alapjaival, a biztonságos vízi közlekedés szabályaival illetve akkreditált vízivándor-tábor kísérői képesítést szerezhettek. A pedagógusok olyan tapasztalatokkal gazdagodtak, melyeket hatékonyan használhatnak […]

Pedagógus továbbképzés Esztergomban

A Vízivándor táborok nem csak a diákoknak kínálnak kiváló szabadidő-eltöltési lehetőséget – a kísérő tanárok számára tartott továbbképzés is a program részét képezi. Az idei első tanfolyam Esztergomban zajlott, ahol a tanárok megismerkedhettek a vízitúrázás alapjaival, a biztonságos vízi közlekedés szabályaival illetve akkreditált vízivándor-tábor kísérői képesítést szerezhettek.

A pedagógusok olyan tapasztalatokkal gazdagodtak, melyeket hatékonyan használhatnak majd a nyári táborokban valamit stabil vízi jártasságot szerezhettek, olyan gyakorlati tudást, ami elengedhetetlenül szükséges a Vízivándor túrák biztonságos lebonyolításához. A következő oktatás helyszíne Tokajban lesz.