Vízitúrás összefogás

Tegyél a természetért - vízitúrás összefogás a tisztább vízpartokért

A Vízivándor táborozók nem csak túráik helyszíneként gondolnak folyóinkra, tavainkra – felelősséget is éreznek a természeti környezetért. Ezt az érzést tettekkel is kifejezik, hogy a természetvédelem ne csak egy szlogen maradjon.

Tegyél a természetért

A Vízivándor tábor résztvevői idén új kihívást teljesíthetnek – megtisztíthatják a túra által érintett folyószakasz egyikét. A cselekvő természetvédelemnek nem csak egy tisztább és természetközelibb folyószakasz a jutalma, hanem a részt vevők ajándékot is kapnak – az a hajóegység, amely két zsák pillepalackot gyűjt össze a túra során Vízivándoros bögrét kap ajándékba.

A folyótisztításhoz a védőfelszerelést és az összegyűjtött hulladék elszállítását a Vízivándor tábor szervezője, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség biztosítja. Ezzel a felhívással azt szeretnénk elérni, hogy minél többen tegyenek környezetük szépségének fenntartásáért. Csatlakozz hozzánk, vigyázzunk együtt a Természetre!

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning