Túrázz Olimpikonokkal!

Evezz Magyarország legkiemelkedőbb sportolójával!

2018-ban egy sztár sportolóval is találkozhatsz a VíziVándor programban, ne hagyd ki!

Jelentkezés

Olimpikonok

A VíziVándor program lehetőséget ad arra, hogy átéld a nyár legizgalmasabb vízi kalandjait! A vízitúrázás már önmagában nagyszerű élmény, de a Vízivándor csapata megszervezte, hogy egy Olimpiai bajnok is ellátogasson a táborba!
Storcz Botondot hívtuk el a 2017-es szezonban a Vízivándor Olimpikon táborába, ahol nagy sikert aratott a fiatalok körében. Botondnak nagyon tetszett az ötlet, így elhozta a gyerekeit is vízitúrázni. A tavalyi év sikerei után, idén közkívánatra újra elhívtuk, hogy vegyen részt egy táborban.

Az idei évben Storcz Botond háromszoros Olimpiai, Világ és Európa-bajnok kajakozó vesz részt az Olimpikonok vízitúráján, ahol irányításával megannyi kalandot élhetnek át a fiatalabb generáció képviselői. Botond óriási tapasztalattal rendelkezik, így a Vízivándoroknak lehetőségük van az egyik legkiemelkedőbb Magyar sportolótól ellesni a vízitúrázás relytelmeit. Botond sikeres pályafutásásval igazi példakép a sportág számára. Ezen felül, hasznos tanácsaival iránymutatást tud nyújtani azon pályakezdő Vízivándorok számára, akik komolyabban érdeklődnek a sportág iránt.

Jelentkezés most

A túra részletei

Időpont: 2018. augusztus 3-7. (4 éjszaka)

Helyszínek:
Dunasziget: Pisztrángkör Egyesület – 9226. Fő utca.
Ásványráró: Part Kemping- 9177. Kikötő utca 50.

A program

Augusztus 3-án, Dunaszigeten kezdődik a túra, ahol napközben vízitúrázás a program a Zátonyi-Dunán, majd egy éjszakát töltenek el a Pisztrángkör Egyesületben. Másnap vízitúrázás Dunasziget ágrendszerében, a vadregényes Cikola Szigeti ágrendszerben (augusztus 4.). A nap végén megannyi kikapcsolódási lehetőség várja a Vízivándorokat, majd az esti órákban a tábortűz mellett a barátok körében és Botondal fel lehet eleveníteni a nap élményeit. A harmadik napon (augusztus 5.) a csapat átevez Ásványráróra, ahol mesés táj fogadja majd őket. Ezen felül Kisbodakon lehetőség van megállni egy frissítő fagyizásra. Ásványrárón a Part Kempinben egy éjaszkát töltenek el, majd augusztus 6-án az Ásványrárói ágrendszerben egy szenzációs evezés várja a túrázókat, amely nagy élmény lesz mindenki számára. Az utolsó napon strandolás a parton, majd a program végén hazautazik a csapat (augusztus 7.).

Jelentkezés most

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning