Vízivándor tábor a Bodrogon

A Bodrog hazánk egyik leglassabb folyója, így kiválóan alkalmas evezésre, SUP-pozásra. Könnyű túrának számít. Az ideérkező csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

Vízivándor tábor a Bodrogon

1-2.nap:

Első nap megérkezünk Felsőbereckire, ahol elfoglaljuk a táborhelyet, elsajátítjuk a kenuzás alapjait és megismerkedünk a felszereléssel. Második napon már nagyobb távot evezünk felfelé egészen Borsiig.

3. nap:

Harmadik napon a reggelit követően már nem térünk vissza Felsőbereckire, hanem egészen Sárospatakig evezünk, ahol lehetőség van a még ki nem fáradt Vándorok számára focizni vagy esetleg kipróbálni magukat SUP-on! Este a vacsorát közösen bográcsban készítjük el.

4. nap:

Sárospatakról Olaszliszkára vesszük az irányt. A kempingtől nem messze lehetőség van megtekinteni a Kossuth emlékházat, vagy akár a templomtorony legtetejéről érdemes egy szempillantást vetni a mesés vidékre.

5-7. nap:

Miután mindenki jóízűen megreggelizett el is indulunk utolsó táborhelyünkre a Tokaji Vízitúra Központba. Itt ellátogatunk Bodrogzugba, illetve érdemes megmászni a Tokaji Kopasz-hegyen épült TV tornyot is.

:::::::::JELENTKEZZ MOST!:::::::::::