VíziVándor Tábor a Mosoni-Dunán

Az ide érkezőknek olyan egyedülálló élményben lesz részük, ami nagyon kevés folyón lehetséges, az egyik állomáson olyan tiszta vizű a Duna-ág, hogy búvárkodni is lehet. Ne felejtsétek otthon a búvár- vagy úszószemüvegeket! A csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

VíziVándor Tábor a Mosoni-Dunán

1-2.nap:

Első nap Rajkára érkezünk, ahol 2 éjszakát töltünk. Itt lehetőségünk van a Dunának egy védett ágában, a legbiztonságosabb körülmények közt elsajátítani és gyakorolni az evezést. Miután kellően megismerkedtünk a felszereléssel és már-már gyakorlottan evezünk lehetőség van, akár egy körtúrát is tenni a szinte álló vízen.

3. nap:

A reggelit követően Rajkától Mosonmagyaróvárig evezünk. Az érkezés után elfoglaljuk a táborhelyet. Ezt követően azok számára, akik még nem fáradtak el kellően, ajánlunk levezetésként egy kényelmes sétát Mosonmagyaróvár történelmi belvárosában.

4-5. nap:

Negyedik nap evezünk át Mosonmagyaróvárról Novákpusztára, ahol a várva várt legtisztább vizű Duna-ággal találjuk szembe magunkat. Ne felejtsétek otthon a búvár- vagy úszószemüvegeket!  Itt 2 éjszakát töltünk el, így bőven lesz időnk a búvárkodásra! Második éjszaka pedig együtt közösen készítjük el bográcsban a vacsoránkat!

6. nap:

A laktató reggelinket követően megkezdjük utunkat utolsó előtti táborhelyünk felé. Dunaszeg a sportok kedvelőinek kedvez, hiszen itt lehetőség van focizni, biciklizni, tollasozni a táborhelyen.

7. nap:

Egy rövid túrával elérjük Magyarország műemlékekben gazdag csodálatos barokk belvárosát. Haza utazás előtt ajánljuk mindenki figyelmébe Győr városmeglátogatását!

:::::::::JELENTKEZZ MOST!:::::::::::