Vízivándor tábor a Szigetközben

A vadregényes Szigetköz varázslatos folyószakain szervezzük ezt a hangulatos tábort. A Duna ezer ágra szakadva hálózza be a Kisalföldet, egyedülálló természeti környezetet hozva létre. A Szigetköz számtalan folyómedre, hangulatos szigetvilága értékes ősvadon, amelyet a vízről fedezhetünk fel a legjobban. A Vízivándor táborok nem titkolt célja, hogy a legifjabb korosztállyal megismertesse, majd az emlékezetes élmények által megszerettesse a vízen töltött szabadidőt. A Dunasziget és Ásványráró könyéki vadvíz-birodalom ideális helyszín arra, hogy örökre megkedveljék a vízitúrázást, szakavatott túravezetők segítségével, minőségi táborhelyeken megszállva.

Vízivándor tábor a Szigetközben

A táborok júniustól indulnak augusztusig

1-2. nap:

Dunasziget a túra első megállója, ahol két éjszakát tölt el a csapat. A hely sajátossága egy hegyi patak tisztaságú szivárgó ág, amelyen igazi különleges élmény a kenuzás. A csillagtúrázások között sok szárazföldi program várja az ideérkezőket. Egy interaktív kiállítás keretében, a ViziVándorok megismerhetik a környék élővilágát. A helyszínen tartott ökológiai oktatás keretében vízminta vétellel kielemezhetik annak tisztaságát, összetételét. 

3-4. nap:

A reggeli után Kisbodak a következő úti cél, ahol két éjszakát töltenek a vándorok. A sportolni vágyóknak lehetőségük van strandröplabdázni, tollasozni, focizni majd a csapat egy közös bográcsozás keretében készíti el a vacsorát. Érdekes fakultatív programként a gátőrház látogatást ajánljuk, ahol a Vízivándorok többet megtudhatnak a vízszabályozásról, és betekintést nyerhetnek a gátőrök mindennapi életébe.

5-6. nap:

Az ötödik nap célja Ásványráró, ahol két éjszakát tölt el a csapat. Itt a megszokott strandröplabda, tollas, foci mellett biliárd, csocsó és surfski várja a vándorokat. Akik elég bátrak, és ki merik engedni a hangjukat alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében.

7.nap:

Hazautazás

:::::::::JELENTKEZZ MOST!:::::::::::

Útvonal