Egyéni jelentkezésű túrák

Egyéni jelentkezésű túráink sajátossága, hogy a felső tagozatos és középiskolás diákok egyénileg tudnak jelentkezni!

Kitöltendő formanyomtatványok:

2023-VíziVándor-EÜ-COVID-nyilatkozat

Egyéni jelentkezésű túrák kizárólag a lentebb feltüntetett helyszíneken, az ott meghatározott időpontokban kerülnek megtartásra. Jelentkezni az adott útvonal alatt található JELENTKEZÉS gomb megnyomását követően megjelenő google form kitöltésével van lehetőség. A túrák minimális létszáma 20 fő, Alsó-Duna, Tisza-tó útvonalon a maximális létszám 30 fő, Körösök útvonalon a maximális létszám 25 fő.

A táborral kapcsolatos további információk, megrendelő lapok, fizetési információk a tábor megkezdése előtt pár héttel, egyben kerülnek kiküldése! A google formok kitöltésével a jelentkezések automatikusan rögzítésre kerülnek, visszaigazoló e-mail erről külön nem érkezik.

Körösök

Időtartam: 2023.07.28. – 08.03.

Útvonal: Békés – Köröstarcsa – Gyomaendrőd – Szarvas

A Körösök vidéke szinte teljesen megőrizte természetközeli állapotát, így igen emlékezetes vadonbéli élményeket szerezhetnek itt a diákok.

Részletek

Jelentkezés

Alsó-Duna 

Időtartam: 2023.06.21. – 06.27.
Útvonal: Dunaföldvár – Paks – Fajsz – Pörböly – Baja

Dél-dunai túránk igazi időutazás! A jelenkor modernebb elemeitől átutazhattok a történelmi színterekig egy gyönyörű természetvédelmi területen át. Az ideérkező csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

Részletek

Jelentkezés

Vízivándor tábor a Rábán

Időtartam: 2023.08.07-08.13.
Útvonal: Szentgotthárd-Körmend

A Rába, a Duna legjelentősebb mellékágaként Magyarország leggyorsabb és harmadik leghosszabb folyója. Ezen az útvonalon a kenuk helyett biztonságos, felfújható raft hajókban próbálhatják ki magukat a vándorok!

Tisza-tó

Időtartam: 2023.07.19. – 07.25.
Útvonal: Tiszafüred – Tiszavalk – Poroszló

Nagyon kedvelt vízfelület a VíziVándorok közt a Tisza-tó. Az ideérkező csapatok igazi vándorként a csomagjukat magukkal viszik a túra során.

Részletek

Jelentkezés

 

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning