Önálló túrák

Egyéni pályázatok, egyéni túrák

Az egyéni túra azok számára lett kitalálva, akik nem szeretik a kötöttségeket, és elég tapasztalatuk van ahhoz, hogy saját maguk szervezzenek meg egy vízitúrát. Ezt a csomagot baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk elsősorban.

Jelentkezés

Önálló szervezésű túrák

Önálló szervezésű túráinkon nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, ezért (minimum egy) pedagógusnak a csapatból egy túravezetői tanfolyamon kell részt vennie.

Így ők megismerik és képesek lesznek alkalmazni a vízitúrázáshoz, táborozáshoz szükséges normákat, szabályokat, jogszabályokat. Alkalmassá válnak a veszélyhelyzetek elkerülésére, az esetleg szükséges egészségügyi tennivalók kiválasztására és megvalósítására. Szakszerűen tudják majd használni a vízitúra során a vízi sporteszközöket.

A túraútvonalak megszervezése önálló, a szervezőnek a felelőssége a biztonságos útvonal, étkeztetés, vízi eszközök, és az alvóhelyeket biztosítása.

További előnyökkel jár a túravezetői tanfolyam elvégzése!
Azok a pedagógusok, akik részt vesznek a tanfolyamon, heti díjazásban részesülnek a vízitúra folyamán: bruttó 120 000 Ft

Csillagtúra szervezése nem engedélyezett, mindenféleképpen a vándortáboroztatás felé szeretnénk terelni a csapatokat. Egy hetes tábort kell tartani (6 éj), amihez minimum 3 db helyszín változtatást kell teljesíteni.

Jelentkezz most

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning