Továbbképzés

Vízi vándortábor-vezető

A Testnevelési Egyetem és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség vízi vándortábor-vezető akkreditált továbbképzést szervez pedagógusok számára.

Kedves Pedagógus!

Amennyiben szeretne jelentkezni Vízivándor Tábor Vezető Akkreditált Pedagógus továbbképzésünkre, akkor kérem adja meg az alábbi linken nevét és e-mail címét és értesítjük a képzés indításának időpontjáról és helyéről. (50 fő felett indítjuk képzésünket)”

Vízi vándortábor-vezető pedagógus továbbképzés

A továbbképzés célja: pedagógusok felkészítése vízi vándortáborok vezetésére.

A továbbképzés célcsoportja: Minden olyan pedagógus végzettségű, tanári vagy nevelői munkakörben tevékenykedő, aki rendelkezik vízitúrázási, vándortáborozási tapasztalattal illetve ilyen típusú megbízatást kap. A Bejárható Magyarország kerettanterv vízi orientációs változatát választó iskolák pedagógusai. Iskolai pedagógiai program részeként túraszakkörök, iskolai körök, civil és egyházi szervezetek, egyesületek, az iskolával együttműködésben lévő egyesületek pedagógus végzettségű dolgozói.

Miért érdemes a képzésben részt venni az érintett pedagógusoknak?

Információk és Jelentkezés

Online jelentkezés

Regisztrálj most és jelentkezz a következő túrák egyikére!

Vízitúra jelentkezés
E-learning

Vízitúrázni szeretnél, vagy már vízitúrázol de frissítenéd tudásod? Itt a lehetőség, hogy fejleszd magad e-learning programunkkal. Hasznos információkhoz juthatsz a vízi turisztikai tevékenységektől egészen a legapróbb eszközök felhasználhatóságáig. Teszteld magad érj a rangsor legmagasabb fokára és válj igazi túravezetővé!

E-learning